ZEG MAAR YES – Event & Wedding Fair

#SAVE THE DATE
#Zeg maar Yes, Event & Wedding Fair
#The “Second Edition
#Zondag 13 oktober 2019 van 10u00 tot 18u00
#Locatie : #BernArt, Tolhuisstraat 70, 2627 Schelle
#Je wilt een uniek event of feest neerzetten maar je inspiratie laat je in de steek? Je hebt zelf te weinig tijd om deze gelegenheid tot in de puntjes uit te werken? Je wilt je gasten verrassen met een unieke en niet te vergeten ervaring?
#Kom dan zeker langs in onze top-locatie BernArt op zondag 13 oktober 2019 van 10 uur tot 18 uur.
#Op de tweede editie van “Zeg maar Yes”, Event & Wedding Fairtonen talrijke leveranciers hun producten en diensten zodat je originele en stijlvolle ideeën kan op doen om je event of feest nét dat beetje extra te geven.
#Wat kan je allemaal ontdekken:
#Accessoires, cateraars, decoratie & bloemen, food trucks, hairstylists, live muziek/artiesten, professionele DJ’s, trouwkledij/kostuums, make-up artists, foto, video & photo booth, geluid & licht, weddingplanners, event service en nog veel meer…
#Check onze website voor de volledige line up!
#Tickets en info: Voorverkoop 10 EUR /Aan de kassa 12 EUR
#Geniet van originele ideeën en gratis degustaties en ga naar huis met een leuke goodie bag.
#MoreInfoComingSoon
#FoodDrinksLifestyle
#TempoPerTe  #74C