EXCLUSIEVE EVENTS
SeventyFour Creations
zorgt ervoor dat elk evenement net dat tikkeltje meer krijgt. Exclusief en in stijl. Eventmarketing en merkactivatie verpakt als unieke belevenis.

1° Organisatie van A tot Z
U geeft de volledige organisatie van uw evenement uit handen en toch voelt u zich betrokken. Een goed resultaat met minder zorgen, dat is wat wij voor u doen. Of het nu gaat om een klein of groot evenement, wij hebben ervaring met uiteenlopende evenementen. Wij gaan voor goede regie, strak projectmanagement, duidelijke communicatie en nazorg.

2° Sponsorship & Partnerships – er is veel mogelijk
U heeft een goed idee voor een evenement maar u mist de financiele slagkracht of u heeft het moeilijk om de juiste partners te vinden die het evenement mee willen ondersteunen? Door haar uitgebreid netwerk aan vooraanstaande contacten kan SeventyFour Creations u veel geld en tijd besparen.

3° Productie – georganiseerde mankracht
Uw evenement staat als een huis maar mist nog de juiste professionals voor de opbouw, afbouw en alle diensten op het evenement zelf? SeventyFour Creations zorgt voor alle onderdelen van een evenement voor het juiste personeel.


4° Conceptontwikkeling – creëren van geweldige ideeën

Van strategisch idee tot concreet evenement. Wij maken de vertaalslag voor u. Een idee is maar een idee totdat er met creativiteit en kennis een actieplan en uitvoerbaar concept van wordt gemaakt.

5° Een frisse blik
U hebt een idee, een evenement, een vraag of iets waar u een frisse kijk op zou willen. Schakel ons dan in. Alles van een andere kant belicht en bekeken. Of misschien wel een totaal andere visie of de bevestiging waar u naar op zoek bent. Vraag het ons!

6° Wat doen we
Wij zijn dé perfecte partner voor het creëren en volledig uitwerken van unieke B2B en B2C evenementen, festivals, beurzen, productlanceringen, incentives, workshops, seminars, webinars, teambuildings, personeelsfeesten,… 
Steeds afgestemd naar uw wensen en op aanvraag.

7° Catering
Wij verzorgen de catering, volledig op maat gepersonaliseerd voor zowel bedrijven als particulieren. Alle gerechten in eigen keuken of à la minute ter plaatse bereid. Alles op aanvraag.