LOMMEL SK FANDAG

De Fandag van Lommel SK vindt dit jaar plaats op zondag 28 juli aan het Soevereinstadion. Van 9u30 tot 20 uur zijn er tal van evenementen en attracties gepland voor jong en oud waaraan je kan deelnemen.

Wat staat er op het programma?

09u30 opening fandag
10u30 @kids: oefen je talent in een match met de spelers
13u30 voorstelling eerste elftal – meet the team – signeersessie
15u00 optreden Wim Soutaer en Charles Van Domburg
20u00 einde

Doorlopend tijdens de Fandag is er animatie, voldoende food & drinks, abonnementenverkoop voor het nieuwe seizoen, een dj, promostands van de supportersclubs met o.a. verkoop lidkkaarten, bezoeken van de fanshop, ….

Speciale aandacht is er dit jaar voor kinderen van 6 tot 12 jaar met @kids. Tijdens dit moment kunnen ze hun talenten meten met de spelers van het eerste elftal in een penalty cup of 4 tegen 4-partij.
Ben je tussen 6 en 12 jaar oud en heb je hiervoor interesse?

Stuur dan snel een mailtje naar: events@lommelsk.be

In dit mailtje vermeld je volgende gegevens: voornaam, naam, leeftijd, voorkeur (match of penalty), e-mailadres, volledig adres en telefoonnummer. Als alles in orde is, ontvang je daarna een bevestiging.

www.lommelsk.be

https://www.facebook.com/events/FANDAG