ZEG MAAR YES

#SAVE THE DATE
#Zeg maar Yes, Event & Wedding Fair#The “Second Edition”
#Zondag 1 Maart 2020 van 10u00 tot 18u00

#Locatie :
#Domein Martinus, Sniederspad 133, 2980 Halle-Zoersel

#Je wilt een uniek event of feest neerzetten maar je inspiratie laat je in de steek? Je hebt zelf te weinig tijd om deze gelegenheid tot in de puntjes uit te werken? Je wilt je gasten verrassen met een unieke en niet te vergeten ervaring?

#Kom dan zeker langs in onze top-locatie Domein Martinus op zondag 1 Maart 2020 van 10 uur tot 18 uur.

#Op de tweede editie van “Zeg maar Yes”, Event & Wedding Fair tonen talrijke leveranciers hun producten en diensten zodat je originele en stijlvolle ideeën kan op doen om je event of feest nét dat beetje extra te geven.

#Wat kan je allemaal ontdekken: #Accessoires, cateraars, decoratie & bloemen, food trucks, hairstylists, live muziek/artiesten, professionele DJ’s, trouwkledij/kostuums, make-up artists, foto, video & photo booth, geluid & licht, event service en nog veel meer…

#Check onze website voor de volledige line up!
#Tickets en info: Voorverkoop 6 EUR /Aan de kassa 10 EUR
#https://www.facebook.com/events/2621361321468904/

#MoreInfoComingSoon

#FoodDrinksLifestyle
#Events #Marketing #Multimedia #Design
#TempoPerTe #74C

#Martinus Group #Domein Martinus
#The Art of fine Cooking #Chateau La Colombie

#www.zegmaaryes.be