BUSINESS GIFTS

Een feestelijke gelegenheid, een relatiegeschenk, een geschenk voor uw medewerkers of gewoon zomaar … Relatiegeschenken worden door ondernemers en bedrijven steeds vaker ingezet en kan ondersteuning bieden aan uw marketingcampagne.

Een relatiegeschenk is een presentje of cadeau dat door bedrijfseigenaren aan hun klanten of personeel gegeven wordt om een langdurige vertrouwensband op te bouwen of de samenwerking te bevorderen. Om iemand op een subtiele manier te bedanken voor een langdurige en succesvolle inzet. Daarom worden dit soort cadeaus door klanten of medewerkers ook enorm gewaardeerd. Het resultaat is dat je investeert in de onderlinge relatie en het vertrouwen. 

Tal van heerlijke exclusieve Italiaanse delicatessen/producten die we speciaal voor onze klanten zijn gaan zoeken en rechtsreeks uit Italië importeren. Dit Italiaanse assortiment wordt aangevuld met talrijke originele specialiteiten uit andere landen.

Interesse?
Graag contacteren wij u hiervoor, klik op deze link : https://www.seventyfourcreations.com/contact/

Beschikbaar vanaf 1 geschenkverpakking tot …
Personalisatie / logovermelding is bespreekbaar.

Diverse mogelijkheden :
– Champagnes / wijnen / likeuren
– Delicatessen
– Aperitiefboxen
– … alles is bespreekbaar 

#BusinessGifts #PromotionalGifts
#Delicacies #ItalianProducts
#Champagnes #Wines #Liquors & more
#Events #Marketing #Multimedia #Video #Design
#74C #Seventyfourcreations.com