HOF VAN VLAANDEREN

Ontmoetingen in het groen …
Exclusieve locatie in Meerle voor al uw meetings, feesten en evenementen.
Te midden van de bossen ontdekt u Hof van Vlaanderen in Meerle. Het schitterende pand, omgeven door groen en ruimte, biedt u de mogelijkheid om op een prachtige locatie te netwerken, bedrijfsbesprekingen te voeren en exclusieve feesten te organiseren.

Onze prachtige hoeve ligt midden in een groene oase.  De gezellige, stijlvolle leefkeuken en woonkamers zijn bijzonder geschikt voor prestigieuze fotoshoots, productvoorstellingen, incentives, workshops of vergaderingen in een beknopt gezelschap. 

Voor grotere events kan u terecht in de authentiek gerenoveerde Hoeveschuur. Ook in onze mooie tuinen kunnen buiten-events plaatsvinden.

Hof van Vlaanderen beschikt over een volledig ingerichte keuken, een ontvangstruimte/salon/break-out rooms, de Hoeveschuur, verzorgde tuinen met voldoende parkeergelegenheid.

Interesse?
Graag contacteren wij u hiervoor, klik op deze link : https://www.seventyfourcreations.com/contact/

Adres
Heerle 73, 2328 Meerle (Hoogstraten)
Mogelijkheden
Networking, info-dagen & -avonden, meetings, seminaries, incentives, workshops, productlanceringen, presentaties, verkoopsavonden, personeelsfeesten, sales meetings, photoshoots, vernissage’s, privé-feesten en …
Catering
Hof van Vlaanderen is vrij van catering. 

Samen met u werken we graag een formule op maat uit.
– Exclusive location
– Networking
– Meetings / Incentives
– Workshops / Seminars
– Product launch
– Free of catering

#HofVanVlaanderen #Exclusive #Location
#Events #Wedding #Seminars
#Networking #Incentives #Workshops
#74C #Seventyfourcreations.com