BELGIAN PNEUMOLOGY DAYS

🩺🔬⛑️BELGIAN PNEUMOLOGY DAYS 🩺🔬⛑️





Coming Soon…
Het jaarlijks congres “Belgian Pneumology Days” zal weldra plaatsvinden in het BMCC in Brugge.

We zijn verheugd u een programma te kunnen aanbieden dat up-to-date is met het laatste onderzoek, wetenschappelijke vooruitgang en nieuwe ontdekkingen op het gebied van pulmonologie. Experts zullen recente studies en onderzoeken presenteren om uw kennissen te actualiseren en nieuwe inzichten te verwerven in ontwikkelingen op vrijwel elk gebied van de pulmonologie.

Een congres met gerenommeerde sprekers, jonge collega’s, onderzoekers, clinici en studenten,… Het zal ook een uitstekende gelegenheid zijn om ideeën uit te wisselen, ervaringen te delen, samenwerkingen te ontwikkelen, contacten te leggen en verbonden te blijven binnen deze gemeenschap. 

#Belgian Respiratory Society – BERS
Welcome to the Belgian pneumology Days 2023
@bers
@bmccbruges
#Bers #BMCC
#www.belgianrespiratorysociety.be
#StudioUnboxed #74C #TPT
#Events #Marketing #Multimedia
#Design #Networking #Incentives #Workshops
#74C #SeventyFourCreations
#seventyfourcreations.com

Wil je meer info, surf dan naar :
Contacteer ons : info@seventyfourcreations.com
www.seventyfourcreations.com