MULTIMEDIA & VIDEO?

Info:
Uw commerciële boodschap overbrengen op een heldere manier, met een doorgetrokken verhaallijn? Wij zorgen voor duidelijke en glashelder communicatielijnen in zowel print, digitale en social media boodschappen. Een invitatie, een social media banner, een volledige PR campagne: uw event klopt van a tot z en brengt een duidelijke stijl naar voor.

Grafisch vormgeving
Uw berichten, voorzien van de juiste grafische vormgeving, versterken een glasheldere communicatie. Uw doelgroep krijgt uw boodschap snel en correct voor ogen. 

Webdesign & ontwikkeling
Een goede website is meer dan een mooi plaatje. Ook hier moet het verhaal volledig kloppen. Samen met onze opdrachtgever zorgen wij voor een website die uw producten professioneel in de kijker zet.. Ook voor tijdelijke projecten zoals een wedding-website kan u bij ons terecht. Graphic design, logo-animations, apllications Apps hebben eveneens geen geheimen voor onze developers.

Social Media
Strategische communicatie op social media, Facebook, Twitter, Youtube, Linkedin, Pinterest, … we kunnen het allemaal van u overnemen.

Video
Uw boodschap niet alleen in print en digitaal maar ook door middel van bewegende beelden? We ontwerpen professionele bedrijfsfilms, after movies, live captaties, …