SHORE POWER CONNECTION

🎵🎵🎵 SHORE POWER CONNECTION 🎵🎵🎵

Vorige week bij AET waren alle ogen gericht op Yves De Lariviere Nicolas Broos en Andrea D`Ambra. Samen met Annick De Ridder en Jacques Vandermeiren presenteerden zij hun nieuwe project, de eerste walstroomaansluiting. Deze Power Plug zal geen e-bikes, auto’s of e-trucks van stroom voorzien, maar de Conro- en PCTC-schepen van de Grimaldi Group.

Tijdens hun verblijf in de haven hebben deze schepen een verbruik van tot 2.000 MWh, het equivalent van het verbruik van meer dan 500 gezinnen. Door elektriciteit te gebruiken, kunnen in de toekomst aanzienlijke CO2-uitstoot worden vermeden. Al jaren bereidt Antwerp Euroterminal NV zich voor om dit hoogtepunt te bereiken, door een Duurzaam Energiebeleid uit te rollen, met 3 (in de toekomst 5) windmolens en de opwekking van zonne-energie op de locatie, geoptimaliseerd met een slim Energiebeheersysteem.

Techelec Technical Solutions zal nu een installatie realiseren die scheepsaansluitingen levert die verbonden zijn met een systeem van batterijpakketten, waardoor de stroom beschikbaar is en het maximale gebruik van de beschikbare Groene Elektriciteit wordt gegarandeerd.

Een prachtige en zeer spannende stap voor ons allemaal! Studio Unboxed was verheugd dat we dit mooi event mochten organiseren en verzorgen.

Ons ervaren team bij Studio Unboxed staat altijd klaar om jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen, met oog voor detail en creativiteit.

#PortOfAntwerp #AET #GrimaldiGroup
#TechelecTechnicalSolutions #Hopas

#StudioUnboxed #74C
#Events #B2BEvents #Marketing
#Multimedia #Design #Networking
#Incentives #Workshops
#SeventyFourCreations
#studio-unboxed.com
Wil je meer info, surf dan naar : www.studio-unboxed.com
Contacteer ons : info@studio-unboxed.com