PARIS ROUBAIX

PARIS-ROUBAIX, WAAR DE HEL EEN KERMIS WORDT…

Onze Paris-Roubaix-dag begon vandaag om 10u00 in Gent. Wij brachten onze genodigden vandaag zorgeloos naar het Noord-Franse Mérignies. Comfortabel weggezakt in de zetel, met een lekker ontbijt en een glaasje bubbels. Na een uurtje rijden, draaiden we het ‘Domaine de la Rosée’ op. Deze toplocatie hadden we speciaal gekozen om onze gasten op een uitmuntende manier te kunnen ontvangen.

Met de wielergoden verkenden we de 700 meter lange kasseistrook waarop de renners een paar uur later voorbij denderen.

We wandelden door naar onze prachtig ingerichte VIP-tent, waar we met champagne toasten op de Belgische overwinning! Erna schoven we gezellig aan tafel voor een heerlijke uitgebreide lunch met aangepaste wijnen.

De finale van Paris-Roubaix begon hier, pal voor onze neus, ‘Secteur 10’, op ongeveer 42 km van de streep. We begeleiden onze genodigden voor de live-doortocht op ‘onze’ kasseien. Eens de bezemwagen voorbijgereden, volgde de ontknoping op grote schermen in de zaal. We konden klinken op de overwinning van Philippe Gilbert. Het feest kon beginnen, met een spetterende revue van aanwezige artiesten maakten we de namiddag vol.

#APKgroup #Edition 117 #ParisRoubaix #Incentive #B2B #VIPVillage #L’Enfer du Nord #HelVanHetNoorden #74C #Apkgroup.eu
#seventyfourcreations.com