THE PLACE TO -E-

E-XPERIENCE

SeventyFour Creations was aanwezig op de officiële opening van “THE PLACE TO-E-“

Drie maanden lang gunt Audi u in Antwerpen een blik op de toekomst. Stap binnen in The Place To -e- en laat u meevoeren in een wereld waar e-mobiliteit, duurzaamheid en technologie hand in hand gaan. Een zinnenprikkelende totaalervaring die u van de ene in de andere verbazing doet vallen.

Kom het vooral zelf beleven dankzij een aantal unieke e-xperiences. Testritten met de nieuwe Audi e-tron. Een futuristische escape room. Een expo over de Antwerpse mobiliteitsvisie. Exquise culinaire creaties aan een rolling table. Nagenieten met een drankje in de rooftop bar … en nog veel meer.

#theplaceto-e.be
#E-At
#E-Vents
#E-Njoy
#E-Scape
#E-Lectrify & Mobility
#E-Drive
#E-Arena
#74C #EVENTS #MARKETING # DESIGN
#seventyfourcreations.com