ANIMUSE WATERWORLD

Where music meets the senses
Food, drinks, music and entertainment creates great memories.

Woensdag 21 September 2022 / 19u – 23u

Horen, zien, ruiken, voelen, proeven: een muzikaal programma dat alle zintuigen prikkelt.

BELEVING EN GASTRONOMIE TUSSEN DE VISSEN – Tropische vissen, azuurblauwe golven,… STUDIO UNBOXED biedt een bijzonder sfeervolle formule aan voor uw gasten: een uniek Aquariumdiner. Duik samen met uw klanten of collega’s in het vernieuwde Aquarium van de ZOO voor een onvergetelijke avond!

FEEËRIEKE AVONDWANDELING EN ONDER-WATER-DINER – Na het onthaal en een staande receptie, neemt u plaats aan stijlvolle, hoge ronde tafels tussen de bewoners van het Aquarium. Oog in oog met de zwartpuntrifhaaien en de anemoonvissen, geniet u van een overheerlijk dinner, geserveerd aan tafel. Bij aankomst en bij vertrek maakt u een avondwandeling in de slapende ZOO.

FINALE KERS OP DE TAART: BETOVEREND RIFAQUARIUM – Het vernieuwde Aquarium in ZOO Antwerpen schittert als nooit tevoren. Het ademt helemaal de grandeur van de 19e eeuw uit (bouwjaar 1911). Hier bewondert u een boeiende onderwaterwereld met één van de grootste rifaquaria van Europa!

ORDER NOW YOUR TICKETS : Tickets/animuse-waterworld

#Animuse #Waterworld
#AquariumZOO #ZooVanAntwerpen
#Food #Drinks #Music

#info@studio-unboxed.com
#www.studio-unboxed.com

#Events​ #Marketing​ #Multimedia​
#LiveStudio​ #Virtual​ #Video​ #Design​
#Networking​ #Incentives​ #Workshops​
#StudioUnboxed​ #74C​ #TPT​
www.Seventyfourcreations.com

#followback​ #movieoftheday​
#LikeUs#follow