ZEG MAAR YES

ZEG MAAR YES – Wedding & Event fair.
Zondag 15 Mei 2022 / 10u -18u

ZEG MAAR YESwedding & event fair geeft de bezoeker inzicht in creatieve, originele en stijlvolle concepten om hun feest nét dat beetje extra te geven zodat hun dag onvergetelijk wordt voor alle aanwezigen. ZEG MAAR YES brengt een gevarieerd aanbod handelaars samen die met hun activiteit aanleunen bij de doelgroep van het event.

Doelgroep van de beurs: particulieren en/of bedrijven die een feest/event plannen, met in het bijzonder trouwers, verloofden, jarigen, jubilarissen, communicanten, … maar zeer zeker ook bedrijfsevents, personeelsfeesten, b2b events, incentives, workshops, …

ORDER NOW YOUR TICKETS : Tickets/Zeg-maar-yes-toegangstickets/

#ZegMaarYes
#Wedding #Events
#Food #Drinks #Music
#BluepointEventLocation
#info@studio-unboxed.com
#www.studio-unboxed.com

#Events​ #Marketing​ #Multimedia​
#LiveStudio​ #Virtual​ #Video​ #Design​
#Networking​ #Incentives​ #Workshops​
#StudioUnboxed​ #74C​ #TPT​
www.Seventyfourcreations.com

#followback​ #pictureoftheday​
#LikeUs#follow