BE-CHOCOLATE by Dominique Persoone

Chocolate experience with Drinks, Dinner & Chocolate Tasting
Woensdag 20 Oktober 2021 / 19u – 23u

CHOCOLATE EXPERIENCE – Een smaakvolle chocolate experience en unieke all-in avond met culinair viergangen-diner onder toezicht van Dominique Persoone.

PERFORMANCE – Performance door Dominique Persoone (gekend van o.a. Schock-o-latier en Njam tv) die op zijn geheel eigen wijze zijn chocolade-verhaal brengt.
Dominique vertelt over zijn carrière, passies, Mexico en de Roling Stones en natuurlijk over chocolade. Met zijn typische rock & roll stijl enthousiasmeert hij het publiek. Uw genodigden hangen zonder twijfel aan zijn lippen

DINNER – Onze chef-kok presenteert samen met Dominique Persoone een culinaire seated dinner waar de ingrediënten uit de pralines het smaakpalet versterken.

Elk gerecht wordt speciaal voor deze avond ontwikkeld en bevat een speciaal ingrediënt uit één van Dominique’s speciale creaties. Zo vinden we bijvoorbeeld citrus, chardonnay, pilli pilli … terug . Na het dessert genieten de gasten van een indrukwekkend praline buffet en proeven naar hartelust van de exquise zoetigheden. Dominique is de ganse avond aanwezig en beantwoordt graag alle vragen.

MEET & GREET – Als partner organiseren we een speciale meet & greet aan uw tafel.

GIFT – Na afloop van het event ontvangen alle gasten nog een kleine attentie onder de vorm van een doosje pralines, indien gewenst kan u uw bedrijfsboodschap hier ook achterlaten.

ORDER NOW YOUR TICKETS : Tickets/be-chocolate-by-dominique-persoone

#BE-Chocolate
#DominiquePersoone #ChocolateExperience
#info@studio-unboxed.com
#www.studio-unboxed.com

#Events​ #Marketing​ #Multimedia​
#LiveStudio​ #Virtual​ #Video​ #Design​
#Networking​ #Incentives​ #Workshops​
#StudioUnboxed​ #74C​ #TPT​
www.Seventyfourcreations.com

#followback​ #pictureoftheday​
#LikeUs#follow

Credits : Tom Museeuw